Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Monday, December 12, 2011

Melaka.. Memang syok....

 Menara Taming Sari


Melaka... memang lama tak singgah melaka.... :) sejak2 meninggalkan Batu pahat memang dah singgah ke Melaka... so Trip kali ni singgah melaka... konon2 nak layan ombak rindu.... last2 Ombak Rindu tengok Nun di TGV Tebrau JB.. hahahaha jauh gila layan ombak rindu....
So kat melaka pergi Banda Hilir jer.. Round2 Mahkota Parade...





 Qaseh yang sempat posing.. memang lawa la Display kat Mahkota Parade nie sebab nak sambut Chrismas.. I like... tp sebabkan model@Qaseh dah penat so tak la mengSnap gambar yang banyak....


 Ombak rindu yang tak dapat tengok di Melaka...

Makan Time... lapar yerrr

 Bandar Hilir



 Posing...Posing....



 Kat kedai macam nie baru nak posing..sory 18sx sikit...
Agak tak senonoh sikit..:P







Testing basikal TMX...wahhh..mula2 malu la... last2 i lak yang over naik...seronok rupernyer.... Best ooo...laju lak tu.... Rm5 jer untuk 7 pusingan... but i hentam 10 pusingan...hahahahaha....


 Qaseh yang mengamuk nak naik... kaki pun tak sampai beb....


 Papa yang terpaksa carry Qaseh...sorry dear... Mama tak larat la...



Muka qaseh yang tensen tak dapat kayuh basikal... Hahaha





 Hahaha... Dah rasa macam Formula One..maklum la kat terengganu tak da kot mcm nie.. tu yang agak over teruja tu... best2...



Taman Buaya dekat Ayer Keroh..
Qaseh dapat Topi Angry bird... :P


Love n Hug
Qasehmansya

P/s: abis round Melaka beracing la dengan Nenda untuk sampai ke DESARU..
Desaru....Tunggggguuuuuuuuuuuuuuu...........


No comments:

Post a Comment