Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Thursday, September 19, 2013

Preparation birthday girl.. turns 5th

Entry yang lama telah diperam... 11 september every year mama ada perasaan yg sama nak bg qaseh happy 4 celebrate her birthday... tahun ni sangat simple.. buat at pre school
.mama just packing goodies n tempah kek... cukup la buat  qaseh n kawan2...
Another menu semua beli..mcm durian crepe, chesee tart & puding... pastu mama yg rajin ni bgn kol 5pagi utk goreng nugget dan hotdog...
Qaseh suke n kawan2 pun excited...




Wednesday, September 11, 2013

gatalnye Kamo!Entry ni dah terperam lama! Kisah benar dr seorang hamba Allah.

Qasehmansya: kisah benar...


wahai isteri2 diluar sana... setia lah dan tetapkan hati mu pada suamimu sahaja..
ada kisah isteri orang gilakan suami org.. omg.. what the hell..

desprate! dah ada suami jaga suami la cik kak wei... x yah dok tgk hubby org..kesian diri awk tu...


Qasehmansya

My girl.. entry lama...

Monday, September 9, 2013

Preparation birthday girl.. turns 5th

September again...
Mama yg excited la bila 11hb datang... prepare sikit2.. sebab nak sambut pd 15hb..time tu jadual mama agak free..boleh g celebrate kt preschool...
Kek pun dah siap di tempah... edible image pilihan qaseh is... princess sofia da 1st... chumel mcm qaseh..so mama sibuk mencari image2 princess sofia la... so sweet..
Now  bz 4 print stiker nak tampal kat goodies...

Chaiyok...
Tq papa n qaseh tolong sama2 packing 40pack godies.....

Qaseh...we love u... ntt akan update next week oke...