Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Sunday, September 2, 2012

Dulux ici & Jotun


Rumahku sudah dicat..... rumahku berwarna hijau...(ayat tak boleh blah)
 
rupernyer fenin juga nk mencari cat... blur mata..berpinau pinau.. ::
pilihan hati warna hijau... brand Jotun... untuk 20liter harga lebih kurang 450++..so beli 3 tin..... untuk 2 layer....
untuk bahagian dalam pulak... we all pilih Dulux.., untuk sebuah bilik lebih kurang 20liter.. setin(5liter) rm145.. mengikut warna... tp pelik..warna yg aku berkenan semua mahal....
 
rupernyer harga setin cat nie mengikut warna.. kalau jotun untuk simen warna oren agak power jugak harganye...
harga setin cat nie mengikut harga color yg susah untuk dibancuh..sampai satu kes kitaorang lakibini pilih 4 color oren untuk ditepek di wall dapur.. mesin bancuh x dapat nak baca kod..hehehe rasa lucu plak..last2 tangguh dulu color oren tu...
penuh kat ummah catalog cat.. :P
lakibini gigih matchkan warna..:)
 
 
yang bawah nie cat untuk luar... alhamdullilah...
sama macam yg diimpikan..horeyyy....



nie plak bilik master room...
 
color merah hati ni + krim romantic
yeahhh... like sangat...




 
 
Qasehmansya: nanti upload lagi gambar bilik-bilik yang lain k... Tunggu..tuan rumah pun x sabar..hari nie pemasangan pintu yang ditempah..:)

No comments:

Post a Comment