Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Sunday, March 22, 2015

SHAWL KANAK KANAK

Anak-anak pun nak bergaya macam kita kan... nie homemade shawl instant untuk kanak-kanak..
just sarung dan siap dibutangkan..memang comel dan mudah..
kalau nak tahu dan tengok gambar model2 cilik ni sila ke FB siputih comel..pasti puas hati..

Kain sangat berkualiti.material soft cotton tshirt...
semudah ABC..anak pun jadi mcm neelofar


Pelbagai warna... memang cun...

Hijau 

Dark brown...wahhh..cantik siap butang

Royal blue

Yang ni qaseh pakai warna hitam....comel

Hijau lemon pun cun



so yang bawah ni semua warna3 yang ada...semua boleh tempah selagi kain ada
add fb siputih comel.. atau wasap 0122441056

Saturday, March 7, 2015

4hari 3malam at Batu Ferenggi

Qasehmansya

Ini holiday x ingat dunia... bln 12 2014 memang bulan menghabiskan duit.. holiday ke penang 1hb december... selama 4hari... seminggu balik perak..baliks semula jerteh...
dah boring balik perak dan holiday di Lost world Tambun...
kopak memang kopak..tp ni rewards untuk diri saya pada anak2 dan suami.. tq sbb temankan saya berholiday..

nie entry bersawang...lupe nak update...tp mmg best tido di bayview..flamingo dan hard rock cafe...serius.... mmg happy
Gambar x sempat nak upload..tgk kat fb jer la...

Arabian resort gambang 3days2night

4hb march 2015
Mood nak bercuti datang.. kebetulan 4hb cuti pertabalan sultan terengganu..so jatuh pada hari rabu..alang menyeluk pekasam amik la cuti rehat pada hari khamis.. so plan ke gambang pd 4hb -6hb..
Horeyyy...
Menginap di arabian....sebab plan nak ke safari n night jungle malam tu...
Water park sebelah pagi tu..berendam sakan anak beranak.. sebabkan dah bayar mahal.. mama naik la gelongsor paling tertinggi tu... ditemani qaseh... sebab papa jaga rayyan.. salute sebab qaseh naik 3kali..papa 2kali.. dan mama 2 kali...
Setelah dicabar oleh sang suami..hihi....
Layan pic we all la...
Comel2 sebab pakai camera oppo papa yang canggih.. find 7 kata kooo...😆

Harap maklum..gambar berterabur.. x sempat nak edit... so layan je la...
Dan yang pasti pergi makan ana ikan bakar petai..tq en husband yg belanja.. memang mahal...asyik terkena je makan kat situ..tp x serik2...memang mahal... next time kena try tempat lain..bayangkan 2org makan rm 150++... mmm... menung kejap...