Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Monday, December 12, 2011

I'm on cruise... Memang layan habis......


 Memang terbaik la percutian last year 2011 nie... Habis sampai ujung semenanjung we all layan...

1st sekali kena pergi Sebana Cove marina.. Kapal Parking kat situ...:)
 Aktiviti untuk tido diatas kapal... :)
Kapal nie parkind dekat sebana cove marina.... memang lawa la resort nie...damai jer...
Gajah n Bear pun ada tau kat jalan nak masuk sini..
siap ada singboard lagi ta... BEWARE



















    
BOT tu la yang we all naik..  Tq Datuk Shahrul n datin Reeza
 
                 



Nie sigboard Gajah... sigboard beruang tu dah terlepas... Adventure betul lorr..



 so... we all semua memang menghirup angion sepoi2 bahasa la kat atas bot nie.... view jangan kata la..nasib laut  tak bergelora mana... destinasi 1st sekali memacing.... kejap jer pon.. pas tu nampak la singapore.. n terus ke Masai nak makan seafood... at Restoren KONG KONG..:)





 Bot yang kat atas nie sangat besar..View masa dalam kapal nie macam jenis bot @kapal dapat tengok.. :)



Siap ada LCD lagi k... dalam kapal ni ada 5 bilik..


En.Hubby... :) letih kejar qaseh..takut terjun dari kapal...

Me yang saja poyo pose macam tu....

Jalur gemilang...

Nak buat ala ala Titanic...tapi gayat....








 Qaseh ku yang sangat teruja nak naik bot... sangat syok katanyerrrr



Malam nie kebetulan Gerhana Bulan..


q
 
Time nie bulan gerhana.. usaha jugak la nak tangkap gambar bulan merah....but kamera Nikon nie tak dapat nak tangkap habis bateri... so dapat tengok bulan gerhana atas bot.. pengalaman yang memang sangat susah nak dapat.... 


Big hug n love
Qasehmansya

No comments:

Post a Comment