Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Friday, December 16, 2011

Holiday...makan durian sampai lebam..


Jalan-jalan sampai lebam 
Memang plan tahun nie sebenarnyer tak mau g holiday sampai lebam..maklum la nak nyimpan nak wat umah..Lol(koya jer nak menabung)
Of couse la nak masuk umah nak membeli barangan rumah sikit..so niat menabung tu ada jugak la...

last2 plan nak bertapa kat umah tu agak terbantut..
Balik kampung me 1st at Tapah..
Duduk la 2-3 hari....pas tu plan nka g KL
Pastu melarat-larat ke Desaru Johor...

Samapi ujung semenanjung we all berjalan.. sampai ke Sg.Rengit... 
Kes ke sg rengit nie sbb cari maybank jer..rupenyer itu la penghujung semenanjung..:P
hari tu dah sampai sempadan golok masa My famili mintak bawak jalan ke Rantau panjang

masa cuti dapat makan durian sampai lebam..
Orang yang paling happy of couze la My Qaseh dapat makan Durian..
Mana taknyerrrr.. Atok layan.. Nenda layan bg makan durian.. Papa yang geleng kepala tengak wife gan daughter dia makan sampai lebam... :)

Rambutan...Meh panjat pokok rambutan... Qaseh of couze la suka
 Dulian...dulian...sarapan durian.....
 Pilih-pilih ajerrr
Pas tu makan pulut gan kuah durian..
Tersangat la best.. :)

Nie masa kat Belungkor..Jalan2


memang masa holiday ni tak pikir any problem..but sampai jer Rumahku..semua problem datang.. Ingat keje2 untuk next time...boleh gilak oooo..
Tinggal sisa2 cuti lagi..... baru la mood nak dapat takwim sekolah datang.. tatutt sangat..


Opppssss apa yg cube dilakukan oleh myHubby..:p
Nakal yer...:) love u darlink...(sesekali jiwang apa salahnyer)
Qasehmansya

No comments:

Post a Comment