Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Wednesday, April 13, 2011

JOM masuk BLOGLIST prince untuk BULAN MEI

 Alamak..sejak menjak nie always intai2 segmen... atau contest yg menarik... yang terbaru ari nie kat blog yg comel nie...pergi ker http://www.prince91.com/2011/04/bloglists-jom-masuk-bloglist-prince.html#more
sebab musabab saya nak join entry nie sebab:- ada 2 sebab

1.saya nak jadi antara orang yang bertuah diantara 100 orang tu..please.. :)
2. saya bangga gan pemilik blog nie..dalam masa 4bulan banyak giler follow dia...saya nak jadi cm tu jugak..

so sesapa nak join klik kat sini http://www.prince91.com/2011/04/bloglists-jom-masuk-bloglist-prince.html#more

DAN... syarat2 nyer kat bawah nie


syarat -syarat...

1.buat entry..letak header blog ni dan tulis tajuk cam kat atas tu..link kan ke entry ni..
2.bagi sebab kenape kowang nak join bloglist aku..kena jujur....
3.apa pandangan kowang tentang aku dan blog ni....jawab kena ikhlas..(nak kutuk pun boley )
4.tlg lawat blog kawan baik  owner ni... ni...soal hati ...( bagi traffik jew )...
5.siap ??? tinggalkan link entry kowang kat ruangan komen..
6.tarikh tutup ??? bile aku termuntah nak update...hehehe(kata owner blog nie sendiri)

harap2 bertuah la..:)



big love: qasehmansya

3 comments:

pRiNCe said...

thnx tau sebb sudi join..:)

QASEH MANSYA said...

ok...hope2 bertuah la... hehehe

[k]o{q}i[n] said...

thanks sbb follow my blog. jom join ni;

http://exsamsed.blogspot.com/2011/04/koqins-1st-give-away.html

Post a Comment