Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Thursday, April 14, 2011

Model Muslimah yang cun...





BUAH HATI SAYA!!

Alhamdullilah..Syukur memiliki puteri hati yang sangat bijak(kalau bukan mamanyer sapa lagi nak puji selain ahli keluarga &rakan2) teringat dialog Qaseh pada mama..

Qaseh: mama..mama.. Qaseh nak pakai Tudung.. Nak g koloh(sekolah) nak Tudung warna Pink...
Mama: Ok sayang nanti mama beli..
Qaseh: Sayang Mama(sambil cium cium mama..)

Disebabkan dah janji memang kena cari la... tapi masa mencari di night market ada peristiwa yang agak melucukan... ini sebab pipi anak dara saya nie sangat la CHUBBY..hahaha..try banyak tempat pun still tak da yang buat..semua ketat.. memang tengok muker qaseh tu sangat la hampa...siannyer..sorry sayang... tapi Alhamdullilah setelah pusing2 & mencari..akhirnyer...Jumper... sampaikan Qaseh terus pakai sampai ke rumah...


apple of my eyes
jom layan lagi gambar si cilik nie...

 Alahai...manisnyer anak dara saya nie..wink..wink..



 tembamnyer pipi..nak gigit rasanyerrr...


 :)












 
big love: qasehmansya



No comments:

Post a Comment