Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Saturday, April 30, 2011

Hari pekerja pun KERJA...



Gambar diatas tiada kena mengena dengan cerita dibawah.. sekian


 
Oh...Sangat letih... Pagi-pagi bangun mengemas rumah yang ala-ala dilanda Qasehsumawi nie.... Qaseh sorang jer rumah dah tunggang langgang..Adoi memang sakit pinggang la... Nasib baik My hubby tolong..Rutin we all bila cuti dah berbahagi tugas tau..

MAMA Qaseh: Di bahagian dapur+bilik
PAPA Qaseh: Ruamg tamu+Mop 1rumah..
Qaseh: memunggah semula tak sampai 10minit

Rumah takla besar mane tapi take time jugak la nak mengemas
Tu la time ada yang nak singgah kat umah kena bagi tau awal sehari..hehehe
kalau tak memang tak buka pintu la...





So pada saya tak da maksud la Hari pekerja nie...Hari-hari berkerja.. siang.malam..pagi atau petang..
lalalala.. Malam2 keje menda la aku nie....
So btw 1 Mei ada yang special pasal tarikh tu...
nak tahu baca sini

Cuber bayangkan dengan Qaseh sorang dah pening camna la nanti bila Qaseh dapat adik harap2 mantain cam gambo dibawah...

Nie gambar kat bawah pulak bila dah ada anak 2..hehehehe
harap-harap maintain lagi dan boleh masak lagi..




Aiks... Kurusnyer..hehehe


Big Luv:
Qasehmansya

No comments:

Post a Comment