Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Saturday, April 30, 2011

1 mei~ Saya Jatuh Cinta Pada Dia.... shy-shy cat....

1 Mei ~ sempena hari declare saye gan en.hubby dengan ini diisytiharkan setiap tanggal 1 MEI..
1 dunia we all bagi cuti..Oh yeah....
Entry nie saja jer untuk mengenang kembali memory cinta..


Memang saya sangat bertuah berjumpa semasa belajar di Maktab Perguruan Tun Hussien Onn,Batu Pahat.. Sejak Mula-mula jumper di minggu Orentasi kitaorang dah rapat mcm belangkas... Lagi pun memang dah jodoh..Masa di UITM my hubby adalah senior saya..... :)

Lucky is the man who is the first love of a woman, but luckier is the woman who is the last love of a man

Dalam Class pun En. suami duduk belakang saya..Best..

 En.Hubby yang sangat penyabar melayan kerenah saya



LOVE him so much..
Mungkin Tuhan sengaja mahu kita berjumpa dengan orang yang salah
sebelum menemui insan yang betul supaya apabila kita akhirnya
menemui insan yang betul, kita akan tahu bagaimana untuk bersyukur
dengan nikmat pemberian dan hikmah di sebalik pemberian tersebut




Jangan pandang kepada kecantikan kerana boleh jadi ia palsu,Jangan
kejar kemewahan kerana ianya akan susut,
carilah seseorang yang membuatkan anda tersenyum kerana ia cuma
memerlukan sekuntum senyuman untuk mencerahkan hari yang
suram.Carilah yang membuat hati anda tersenyum. akan tiba satu
ketika di dalam kehidupan apabila anda teramat rindu seseorang
sehingga anda ingin mengapainya dari mimpi anda dan memeluknya
dengan sebenar.
Alhamdullilah jodoh saya dengan En suami pada 26.5.07
Tahun nie tak sabar nak sambut Anivesary yang ke 4
Rasa macam nak g honeymon kali ker 10 rasa.... & dipersetujui oleh En Hubby..
oh yeahhhhh....


BigLuv
Qasehmansya


6 comments:

kechixx said...

wahhhh....hari declare adalah hari cuti kerja seluruh Malaysia...hehehehe...bestnyer!;)

Semoga berkekalan dunia n akhirat!;)

QASEH MANSYA said...

hehehehe
Best la jugak..kalau cuti boleh sambut tempat2 best sikit sbb cuti

hazad irwana said...

:-) Waah sgt romantik.semoga terus berbahgia dunia & akhirat.

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

wah~ kak dilamun cinta 1 Mei...hehe..semoga kekal hingga keakhir hayat keh.. :) aminnn~

QASEH MANSYA said...

ejad: hehehe.. u too wif affa

cik duyung: hahahaha....amin

Aida Awie said...

h/moon...bestnye! ko dulu ler dr aku eh? aku 12 ogos 2007..

Post a Comment