Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Saturday, April 30, 2011

"hafizzainal's contest - senyuman mahal "

 Nak Join Tak Contest senyuman paling mahal... Mari baca syarat-syarat yang diletakkan oleh tuan tanah




 syarat2 nye simple je : ~

> buat satu entry yang bertajuk ~ 
"hafizzainal's contest - senyuman mahal "

> Letak banner contest ni dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.
kalau nak letak kat side bar korang pun, sangat di alu2 kan..

> plg penting, letakkan la pic anda senyum. x kesah laa pic sorang2 ke pic ngan membe ke. cuma, kalau pic ngan membe tu, bgtaw laa yang mne satu anda ..  kriteria yang di cari bukan lah rupa yang cantik or yg hensem semata.. tpy dinilai dari sume sudut ...
tips : just bgy gambar yang mempunyai senyuman yang x ternilai, cheewaahh. haha..

> pastu cite sket ttg pic tu. simple2 je. contohnye nape senyum mse tu, or bgtaw knape senyuman anda unik dan mahal or ape2 laa ye.
bebas je :) 
or, korang just tulis caption je kat bwh pic tu pun boleh. x payah panjang2 sangat pun xpe ...

> then, kene la follow my blog sbagai yuran contest. haha.. xde laaa, follow untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini laa.

> Jangan lupa letakkan link entry anda di ruangan comment :) so, senang la sy nak menilai blogger2 yang join ..

> Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yer. bru la meriah ... :)



So dengan ini saya memilih gambor yang paling Mahal senyumannyer... jom tengok kat bawah:-



Sebab pilih gambar nie sebab Tu..tengok la cam ne saya senyum sampai telinga wif My lovely Famili. Gambar di telah di Edit dengan cemerlang oleh saya. So nak kongsi kat Entry nie la..
Gambar diambil di Genting Highland..(dalam Roda berpusing)
Unik nyer gambar nie sebab dah diedit tau... Macam Colour pencil
Dan yang paling best senyuman nie sebab Happy dapat g Holiday ...


So nak tag ke sahabat--- JOM JOIN 

Jua    aida     &    NANA

Big Luv:
Qasehmansya

1 comment:

Fendy said...

SINNGAH SINI.....

Post a Comment