Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Sunday, May 1, 2011

Dkny~ yang nie saya tak pernah try lagi

Yang nie My peberet prefume


Lama dah tak membeli perfume DKNY..
Semalam Nyaris-nyaris tak beli..sebab Body shop masih ada saya tunggu dulu..
Mana tau dapat hadiah masa ulangtahun nanti...
Kalau tak semalam melayang Rm225++

Nie tadi sambil-sambil tengok-tengok perfume dapat Tips nie..
Meh baca...

  • Pakai pewangi sebelum memakai pakaian. Semburkan pada kulit bukan pada pakaian.
  • Untuk haruman berpanjangan, pakai pelambap kulit terlebih dahulu ini adalah kerana pelembap mampu "memegang" wangian agar tahan lama.
  • Wangian mudah meresap hilang terutama ketika cuaca panas atau diletakkan berhampiran dengan haba. Oleh itu tempatkan wangian yang jarang digunakan dikawasan redup atau sejuk seperti peti sejuk agar ia mampu bertahan lama.
  • Anda tidak mungkin dapat menghidu diri sendiri sepertimana orang lain dapat menghidu anda. Maka,dapatkan pandangan orang lain tentang haruman dan bau badan anda untuk maklumat yang lebih tepat agar tidak tersalah memilih wangian.
  • Pilih satu wangian setiap hari. Jangan mencampurkan dua atau tiga wangian pada satu masa kerana ia akan menghasilkan bau yang kurang menyenangkan.

Ok..dah baca tips nie.. So pas nie jangan la korang kuar date sembur perfume sampai sebotol... Nak pengsan couple korang nanti..


BigLuv
Qasehmansya

1 comment:

harrazdani said...

selama ni saya pakai perfume dengan cara yang salah....sembur di baju..nice info

Post a Comment