Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Friday, April 29, 2011

bestnya duduk di teratak PINKY MOMMA

Wah....sebab dah bestnyer dok kat TERATAK PINKY MOMMA so dengan ini saya pun menulis menggunakan dakwat pinky...


Syarat-syarat nak JOIN meh baca kat bawah nie...

1. tajuk : bestnya duduk di teratak PINKY MOMMA ;)
2. letak header di bawah ni




3. bagitau apa2 je tentang blog ni..simple kan..

4. nama yg join segmen ni..akan di letakkan dalam bloglist
(pinky momma)
5. tamat ari ahad 1 mei 11 jam 8 malam..


So untuk syarat yang ke 3 nie~ meh baca

Memang syok la+best..sangat sangat best bila dapat melepak kat blog PINKY MOMMA nie... sebab apa? sebab blog dia sangat best..Lagi pun Entry dia nie sesuai untuk orang2 perempuan.. I like...

Dah la cantik blog dengan warna peberet saya..weeee... walau pun baru jadi follower PINKY MOMMA tapi dah baca kebanyakan entry dia....memang terbaek...

Dan harapan yang tinggi mengunung dapat join dalam bloglist PINKY MOMMA


JOIN JOM...


BigLuv
Qasehmansya

1 comment:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

salam kenal ya mama ;)
maaf lmbat komen di sini tapi jgn ssh hati sy dah masukkan nama kamu dlm bloglist saya ;)

masih dlm proses menjejak..thanx sudi join..
eppy blogging tau ;)
hugs~

Post a Comment