Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Wednesday, April 10, 2013

Tq Mr.Hubby

Oh....no... Baru masuk 9weeks...tapi ntah la..mood x berapa..ok..semua bau x boleh masuk kat hidung... Tapi x jugak muntah2..just loya!
Tq for My Hubby..sangat la sabar melayan moody orang pegnet ni... Thanks sayang.... Sian suamo sebenarnyer tapi nak wat camne..memang masa pegnet yg suni mood bermalas-malasan....bila semua keje rumah mcm malas nak buat.hihihi..macam ambil kesempatan plak.. Tp nak wat camna.. Memang mood malas makin menjadi... Nasib la suami yg baik hati layan kan je... nikmatnyer dunia masaengandung ni...lalalalala.......

Balik rumah dah ada nasi goreng ikan masin..hari2 pun saya suke... Tq untuk air oren n susu yang selalu sayang belikan tu..tolong jaga qaseh jugak.. sabarnyer layan isteri dia seorang ni... Hihihi... and lastly sekali tahap kesabaran sang suami ni sangat la tinggi... bertuah la badan.

Tu sebab sayang sangat kat encik putra qaseh... (nak print screen n antar kat wechat la..)





Time ni la ngidam nak makan mcm2..nasib la mr.suami ikut je selera isteri..ajak je..semua on..
I love u la.. 

Kuat makan plak la skang ni..nak wat cam ne..asal semua sihat kan..Dalam fridge tu apa segala buah ada..dr epal, delima, anggur, kurma, kismis... tapi tu la time membeli je semangat bagai... time nk makan tak la mamasuk mulut pun.

Hadoi...



Qasehmansya: Semoga kasih sayang kami sampai syurga
Sangat bertuah dapat suami yang sangat penyabar.. 
Tuhan kurniakan satu perasaan yang sangat indah.. januari 2006

No comments:

Post a Comment