Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Monday, April 8, 2013

best jugak apps WEChat ni..

Qasehmansya.. iklan wechat ni menjadi pengaruh sang suami isteri ni...best bila boleh wat video call..kadang2 mr.huby dlm bilik pun sengaja usik..ape salahnyer manja2 dengan suami sendirikan. x kan org lain plk nk manja2 gan suami kita.(tetibe teringat kisah isteri org tergila2kan suami org) nanti nk wat entry mcm tu la,.. apa kes nak ingat laki org kan...) kesian pun ada...
nanti la ada masa nak wat entry panas tu..

sebelum tergoda gan wechat ni... kitaorg pengguna setia wassap... now beralih ke wechat yg lg sempoi..boleh la nak msg ngarut2 sbb free of charge ok... free just kena ada internet je n encet smart fon...
cubela..sure best apps yg ini..


Msg la apa nak msg.
Benda free..lalalalala




Dlu kami gila wassap.. skang jom tukar wechat

2 comments:

Jua said...

COMEL....abg man kn romantik dgn ko, suke buat suprise hihi...dpt baby ni lg la syg kn...hihi pasangan bahagia...ku doakan korg tetap loving smpai bile2...

QASEH MANSYA said...

Sama la gan ko yer...bahagia hingga hujung nyawa... amin..

Post a Comment