Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Sunday, January 6, 2013

Teratak Qaseh... Alhamdullilah

 
Bersyukur.....

wahhh..bukan saja bersawang... tapi ada rumah spider sudah kat blog nie..
lama nyer tak hupdate! choiiii..
bz..bz pasal bab2 rumah yang tak khatam lagi.....


syukur..rumah teratak ku hampir siap.... horeyyy..syukur

nak tengok rumah yang dah siap.... baru jer beli sofa..katil dan meja marble.. duit pun terbang macam hangin... hati pun hangin...lalalalala
berkat kesabaran suami isteri..meredah onak duri... rezeki Allah dan dengan izinnyer dapat kami duduk rumah pada 1.1.2013.... syukur jodoh ku bersama suami tercinta dilimpahi rahmat dan rezeki...


nie meja makan... banyak cekik darah ooooo...
 
rm4800..terkezut tak dengan harga... tekak punyer bertekak dapat kurang rm3800
hebat tak....hebat la..sebab i jual mahal...
 
 
 
nie sofa leather rm 4k++ yang ni pilihan ke2 selepas pilihan 1st tu tak puas ati sbb leather dia ada gores dan menang..hihi..so tukar plak sofa... color gelap sikit....
 




grill nie siap dipasang pada 3hb januari 2013...
 
rock iron roses ni pilihan hati saya... cantik kan




yang nie plak sofa dari Macazo.. Pilihan hati n duit sendiri..(duit tabung)
 
nampak kecik tapi besar bapok... hihi
like la bantal kecik2 tu..kat situ jer abis dkt rm150 kumpul bantal cumel


set katil VONO ni pilihan Mr.Suami..
cantik..harga pun cantiks...



 
Qasehmansya: syukur alhamdullilah.. atas usaha dan rezeki dariNya... saya kini bahagia bersama suami dan anak tercinta... pada 'makhluk asing' tu tolong jangan ganggu kebahagian keluarga kami.. Amin... doakan kami bahagia hingga akhir hayat....

1 comment:

Aida Awie said...

yea... siap dah. bile nak wat house warming ni? pas ni beli swimming pool lak utk qaseh, sya!

Post a Comment