Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Thursday, October 11, 2012

lip lap lip lap

 
 
 
Mencari lampu nie banyak series jelajah...
nak kata banyak series sebaab sejak lst year dah mencari lampu..cari kat nilai
yang lucu tuan rumah boleh dah lupe pattern lama dlu..mcmana rupe tak tau..simpan kemas dalam box..
 
nie last pencarian untuk ruang tamu...
kristal nie berharga Rm6++ setelah ditawar.. beli 2 ketul...
sebab beli:- 1st penat nak mencari pattern moden
2nd kena gan tema silver
3... nie la 1st time beli lampu yang mahal nie...
 
 
 


bawah nie plak kipas panasonic..
5 bilah..4 bilah dan 3 bilah
ada 9 kotak semuanyer...harga not bad sebab ada sale masa tu....
suami isteri tak berminat lampu yang berhias oke..sebab nanti tak laju..so pilihannyer of course la Panasonic..:)


 
 
My qaseh dah kepenatan..upahnyer ialah Tutti Fruti..
qaseh now on diet oke..
ice cream yogurt je boleh.... :P


 
 
lepas abis upah g lagi menyambung mencari lagi..
untuk lampu dinding..
dapat 4 ketul..cukup..jom balik dengan poket kosong..
lalalalala



 
 
Qasehmansya: minggu ni proses wiring... InsyaAllah permudahkan segalanyer. Amin

No comments:

Post a Comment