Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Wednesday, September 26, 2012

Fareeda.. kalau banyak duit....bestnyer..


Fareeda nyata jelita..adoi....
nie la kisah kalau dah terjebak....
kepuasan yang dicari tapi sebenarnyer lebih kepada nafsu nak membeli..sebab duit rumah tak potong lagi..ngeeeee....
 
ni koleksi saya....
..........................................................................................................................................................
hahahaha... tipu je... :(
bestnyer kalau dapat macam nie...
 
..
kredit pada tuan punyer gambaar
dr group we love fareeda
terbaek la.



Ni yang mula2 saya grab secara online.. vshape hijau n grey..
nie dipanggil brooh riben..:)





selang seminggu saya order 2 helai nie pulak...
horeyyy dapat paddlepop..
yang nie menjadi idaman ramai peminat fareeda..saya bertuah la sebab ada yang sudi nak letgo...






testing pakai g school.. :P
rasa macam ceria n mood pun best jer..


qaseh cakap...mama nampak cantik pakai tudung nie..
:P


lepas tu saya mengidam yang bawah nie pulak.... :P
rezeki...
sebab order online dengan butik x dapat..
tapi ada seorang rakan dalam group WE LOVE FAREEDA nak letgo...
horeyyy.. so tudung ni on the way ke pangkuan saya....



Alangkah indahnyer kalau koleksi Fareeda saya macam ni...:P
tapi memang mustahil sebab tak lama lagi x boleh joli sakan bile duit untuk rumah akan dipotong...huhuhu


 
Qasehmansya: dulu masa org gilakan Ariani..saya x ada satu koleksi pun... yang ini pulak menarik perhatian saya..
cukup cukup sampai disini kot koleksi saya..cukup la yerrr....

1 comment:

www.aikairfatini.blogspot.com said...

salam..ada berita ni..murah!kulit cantik,badan pun chat..jom tgk ape dye! http://aikairfatini.blogspot.com/2012/12/nak-kulit-halus-mulus-mcm-byi.html

Post a Comment