Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Sunday, August 12, 2012

sedondon sangat ke kiteorang....

t

Shopping yang tak sudah2... tu yang kaki naik lenguh-lenguh...
tapi best taun nie.. suamiku sangat sporting sebab tak kisah tengok si isteri yang gigih memilih baju..:)
Tq yer...

see baju kat bawh ni colour ijau... qaseh n me baju kotak-kotak yang sama..
i like....

 Tahun ni tema raye famili kecik we all... colour ijau....dari baju kurung sampai
kemeja kunun2 wat sedondon... tu...tengok pic kat atas tu... mama n qaseh baju kotak-kotak... papa plak t-shirt playboy..... erkkkkk taun ni srmua brand baju en.suami brand playboy..... jange jd playboy sudey.... :

Oh..terkezut bila en.suami pun nak sama..kikiki gigih jugak en.suami ni..
:P
tema kotak-kotak warna marron.. saye brand dari lady like..
en.suami plak plak brand dari playboy.. 




Yang nie plak papa punyer t-shirt playboy color biru..(hadiah dari wife dia nie)
qaseh pun mama cari t shirt color biru yang sama...
sedondon juge...


Taun nie qaseh mintak topi..
Topi yg harga 25 hengget ni pilihan hati qaseh :)

Taun nie rezeki qaseh murah.. papa+mama banyak beli untuk qaseh sebab baju lama byk yang tak muat.. hehehe tu sebab kena ganti yang baru...
termasuk suar jeans.. sendat bahagian perut..




Qasehmansya: Untuk Anak tersayang.. Mama+ Papa sanggup buat apa saja..Luv u so much dear..
bagi kitaorang Anugerah nie cukup terindah yang tiada gantinye...
Best taun nie beraya bertiga..InsyaAllah next year ber4

2 comments:

Lynda Che Lah said...

wah..sudah positif ke..tahniah :)

QASEH MANSYA said...

Belum lagi lyn..... Tp nak taun dpn....jom lyn join da club..boleh share pengalaman..hehe

Post a Comment