Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Sunday, August 12, 2012

Raye Part 1 :-)


chiffon... 

tu la gatal sangat nak masuk butik humaira ekslusif ni....
amik ko... fulus terbang... 2 helai tudung ni boleh beli sutera... 
nak nyesal x da guna dah.... huhuhu...
beli sampai sakit kepala semalaman...hehehe......


harga chiffon nie rm190 untuk sehelai...
tapi promosi raya.. 2 helai rm 260... tu yang terbeliak biji mato eden tu....

Nie ler tudung yang membuat kepala ku berpusing ting tong..
Ntah ler... ikut hati sangat...
suami ku kata bukan selalu(tu ayat nak sedapkan hati isteri)
ayakkkk.... 


Butik Ariani pun ku terjah jua.....adoiyaii..sale 80% nak wat cam ne....
buat sangat sale..yu yang kaki ku gatal nak masuk....


Tema we all taun nie warna ijau... saya n suami memey sedondon la... Hijau lumut... untuk my dotter lak tak da size untuk qaseh..huhuhu maklum la perut qaseh kan bulat...sian dia...
so cari punya cari... nie la yang dapat.. harga boleh tahan...
ada sulam manik tu yg qaseh suker... jangan tercabut sudey.. :)



Yang bawah nie la color pulihan si suami isteri... kain tenun dari JM nie pilihan suami..so wife dia follow jer...
saye pun sekang tengah g tempah manik-manik kat tangan....(budget rm50 untuk manik tu)
sebab kosong sangat so kena la menambah manik2 gitu...



kat bawah nie pulak tudung pilihan hati..
tapi hanye ada kat butik Bangi jer...
cantik yang color ijau n hitam....
harga not bad la...rm 100 untuk soffiya V shape nie.....
nak kirim sape ek....





big hug big luv
ps: ayaikkk... memey duit macam air la bulan nie... maybe sekali sekala nak menyopping....
minggu nie saja 4x g KB mall..mana fulus tak terbang...

No comments:

Post a Comment