Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Thursday, February 2, 2012

Dapat hadiat but tengah pikir hadiah untuk si Dia...


Erkkk..masuk bulan 2..Otak mula berputar mau cari hadiah present ker suami...Mmmm Tahun ni untuk hadiah saya dapat sebentuk cincin... :0 tahun lepas seutas rantai... 3tahun lepas hanset touch screen...
tak lama jer lagi 9hb akan muncul....

Tq so much... walaupun lewat dapat hadiah but sangat la suker.... (sebenarnyer lebih suker kalau dapat wish jer dr suami... tak mau over2 sangat hadiahnyer).. Tp masa kasi hadiah nie Mr. suami bagi dalam kete... tak la Lomantik mana... cecuber bagi dalam bilik ker... baru la i kiss u... :P

Tq so Much
Pada saya n suami..Hadiah just untuk suker2.. bila lagi nak hargai pasangan..best jugak main tukar2 hadiah mcm nie... yg paling suker Mr. Suami janji tiap kali dapat baby mau hadiahkan sesuatu.. :)
Masa lahirkan qaseh me dapat gelang kaki..(sangat romantik masa Mr.suami nak bagi..) i like...

  Mr.Suami memang dah tahu size jari isterinyer.. so sweet la...


Skang My time lak nak perah otak nak beli apa...
last year untuk suami~ LCD 40 inci...
2tahun lepas~ kasut NIKE
3tahun lepas ~seluar LEVIS... this year mau perah otak.... apa yerk... 

any suggestion please.... ingat nak shoppingkan dia baju n kasut..g shopping sama2... isterinyer yang belanja... ok ker mcm tu yerk.. sweet jugakkan...



sangat sedih bila gelang tangan putus... gelang tangan mcm nie sambungan tu nipis.. tapi rezeki sebab putus time tidur..kalau kat shopping mall aor school...mau tak jumper dah..
Ingat hati nak trade in n gantikan dengan baru...But telah dinasihatkan agar jangan trade in sbb harga murah bila trade in... Oh... duit kutu kena simpan dlu la nampak gayanyer...


Qasehmansya
Bighugnluv

No comments:

Post a Comment