Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Wednesday, January 25, 2012

Part 2~strawbery park resort


Nie sambungan gambar masa Holiday ari tu.. Klik bawah nie yer



We all sampai Cameron dekat tengahari but...see la gamba kat bawah nie..kabus masih tebal ditengah hari..
Memang cool la... dekat 12tghari tau... tak boleh bawak kete laju..tak nampak


Sejuk sangat..


Bila sejuk sangat sampai ke tulang..cara palin best ialah...mandi..:P
Percaya tak qaseh mandi pukul 6.40pagi...mandi air panas... wahhh baru la tak sejuk!

Lawa kan sliding door pintu bilik air nie...mcm berkenan sgt..
Tema hitam putih cun jugak






pukul 7 pagi dah turn nak g breakfast..sebab tak leh tido...
Sejuk giler..


Breakfast buah-buahan katanyer...nie kerja qaseh la nie..mat salleh sangat..

But..papa still gan roti canai..terbaik la bila masuk Restoren nie.. Buffet dia ada org tebar roti canai..tapi tak berbaloi la bwk my hubby.. tak kuat makan.... setakat roti canai tu kedai mamak pun ada tau...

Buffet time 7am-10am
Rm35 for 1 adult


Nie menu mama...harus ada pastri strawberry n blueberi




Qaseh gan buah buahannyer...2 hari breakfast semua kutip buah buahan




Tengok My Qaseh.. Posing ala2 model gitu
 

 Mama Love u Qaseh
Qaseh kata dia nak stay lama2  kat hotel..aduyai..kopak mama mcm nie...




Qasehmansya

Plan mcm nak ke gambang bulan 3 nie..tp hati jugak nak ke genting Highlands.. adoi....

No comments:

Post a Comment