Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Saturday, January 14, 2012

Secret resepi sudah ada di jerteh..

Horeeeyyyy..secret resepi. good news bagi me n qaseh la...sebab kalau teringin dah tak payah ke KB or KT
at jerteh pun sudah ada... But me tak suker abis la diet ku nie.. kalau teringin jer senang sangat nak beli.. pulak dah... akibatnyer kitaorang ber2 dah g melepakkan diri... tq qaseh sbb teman mama..Love u...

At jerteh dah buka pantai timur mall... lerrr.... abis la...ari2 nak g bertapa kat situ time cuti... al maklum la Jerteh nie mana ada mall yang besau besau...nie la mall yang agak besar sikit...atoiii berkembang sikit kaki kalau nak window shopping....

so 3hari pembukaannyer...3 hari la 2 beranak nie g kat sana...hahahaha....
orang jangan kata..sesak...sesak...sesak... al maklum la 3 hari baru buka..super dupper sale la.....

Teringin sebab nak makan cake durian durian ada... cake ikut musim nie...





White choc+ kacang macadamia

Nie la ruper cake durian seasonal tu... tak best sangat mcam makan durian jer...:P

yang nie qaseh punyer tak sempat nak snap...dia dah ngap  dlm mulut... choc walnut

Lepas tu 'pau' mama eskem wall selection pulak... adoiiii
Tapi ni murah lak harga offer
kalau biasa rasanyer dkt rm 10



Nie la budak yang kuat makan tu..
My Qaseh suker la..kuar date ber2 dengan mama


Muker dapat makan eskem... n Cake...erkkkk


Mama: bukan selalu ek mama nak bawak anak mama makan secret resepi... sebulan seklai jer tau..huhu
bila lak pizza hut nak bukak Branch kat sini

No comments:

Post a Comment