Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Saturday, July 30, 2011

Apa maksud Posing tunjuk 'V'

Terus terang nie punyer entry share dari sumber Mas Ahmad Safwan(baca keseluruhan entry)

Tertarik dengan maksud disebalik posing budak-budak skang...sebelum baca entry nie memang tak tahu apa maksud la mengkeme-mengkeme sekalian posing cam nie.... so dah mintak izin nak share dengan syarat bagi back link pada sumber asal..


Peace ( V ) + Lidah Terjelir
.maybe tak ramai lagi yang tahu pasal nie dan mas dah bertanya pada kaum wanita sendiri apa maksud V + Lidah terjelir nie dan entah korang perasan ke tidak sebab budak-budak perempuan la nie buat posing macamnie laa kan selalu , tak percaya , tengok friend dekat Facebook.
.apa maksud dia :

.V nie lebih ditujukan pada kemaluan perempuan atau lebih dikenali sebagai V-Zone / Miss V.
.so , bila kita gabungkan kedua-dua :

V + LIDAH = JILAT KE******  PEREMPUAN

.sorry to say laa , maybe perempuan malu nak cakap , tapi as for me , better cakap jer , tak perlu nak sembunyi sebab kalau tak , orang tak nampak pon kan ~


Kredit to sumber

3 comments:

Mas Ahmad Safwan said...

.thanx kak , tapi kenapa tak tulis jer ~
.pape pon V .... erkkk , peace V

QASEH MANSYA said...

Hahaha..ada dot..dot lagi..
shy shy cat la... :)

iT wiLL be kNown said...

kak. kalu buat peace aje, ape mksudnye? saya slalu buat :(

Post a Comment