1. Kawan baik kakak anda.

Kenapa? Ini kerana apabila permulaannya semua pasti nampak baik tetapi jika suatu hari nanti anda berselisih faham, semua rahsia anda akan dibongkarkan kepada kakak. Agak susah untuk anda mempertahankan diri bila ’diserang’

2. Setiausaha anda

Kenapa? Seperti sedia maklum, anda orang yang memandang serong pada kerjaya seorang setiausaha. Bagi mereka, setiausaha hanya mahu menggoda boss, seterusnya berkahwin. Jika ia, anda keluar dengan setiausaha dalam masa yang sama, anda sudah berkahwin, anda mengiakan tanggapan orang.

3. Bekas teman wanita

Kenapa? Ada orang kata, kita tidak sesuai jadi kekasih tetapi boleh jadi kawan. Jika hubungan sudahputus, elok sahajalah dilupakan. Tak perlulah anda keluar lagi kerana apabila putus, anda sebenarnya tidak punya sefahaman lagi.

4. Teman wanita kawan anda

Kenapa? Hah! Ini satu kesalahan paling teruk yang pernah anda lakukan. Jangan sesekali menikam kawan dari belakang keranaia tidakbaik untuk sesebuah persahabatan. Fikirkansendiri, kala kekasih anda diambil orang tentu sakit bukan? Dan itu lah perasaan orang lain yang merasainya.

5. Wanita yang terlalu "demand"

Kenapa? Mengapa perlu melayan perempuan yang ’demand’ kerana anda boleh sakit otak jika melayan mereka ini. Banyak lagi perempuan lain dan jika kekasih anda demand, abaikan saja dirinya.