Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Thursday, May 19, 2011

Tajuk 18sx Menjadi PILIHAN

Korang bior betul...Nie betul nie.. Popular Post sebab tajuk entry...Walau pun tajuk entry tu biasa jer tapi kalau ada cenderung ke arah itu..korang sure nak baca.. hehehehe...

Percaya atau tak meh tengok nie.... Tajuk yang paling Glamour kat Blog saya nie tajuk pasal "Abu mengaripap ibunyer didapur"... Tapi memang terkejut tengok pageview dari pembaca...2nd plak tajuk panas "PETUA tahan 'lama' & "Makan BAWANG untuk memekatkan air Tuttt"....



Tengok tajuk KARIPAP pun jadi popular post:)
Sebenarnyer tak pun citer pasal apa..tak sentuh pun pasal ke arah 18sx
meh kalau nak tengok kat bawah nie...




Apa-apa pun Tq la sudi baca walau apa pun tajuk entry kat blog nie...
Tak kira tajuk apa asalkan tidak mendatangkan dosa..
Bak kata seorang Blogger.. Biar Trafik sikit tapi pahala banyak dari Trafik banyak tapi dosa pun banyak..

 Selamat berblogging!!!
BigLuv
Qasehmansya

1 comment:

HAJAR hasan said...

err.. hajar cbe tolong setakat yang mampu ye.

cara buang malware:
1) dashboard > design > edit html
2) cari nikbir09.ws
3) delete semua yang berkaitan dgn nikbir09.ws sebab, malware dtg dr situ.
4) preview, kalau okey. save template.
5) siap!

Post a Comment