Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Thursday, May 19, 2011

Chegu Zubir Promote Blog Anda

Syarat-syarat dia mudah jer... Meh baca nie....

Pesanan nie ditulis oleh penaja..:) Segmen baru oleh owner nie... CheguZubir Atau klik sini nak join

salam semua...segmen kembali..kali ni...c.z nak promote blog korang...kepada siapa-siapa yang sudi join....dipersilakan...mudah je syarat die
1) buat satu entry : Tajuk : Segmen " Chegu Zubir Promote Blog Anda"
2) letak header c.z ni

http://4.bp.blogspot.com/-v5uWjXJU2OM/TcLfiMOLdSI/AAAAAAAAAPk/L1ZLeVdhZvo/s1600/cz.jpg

3) ok...lepas tuh bagi url korang yang mampu menarik pembaca...satu je yer...
4) tag la kawan-kawan ( tak nak buat pun tak pe)
5) letak url entry pada komen entry ni yer
6) setiap yang join...c.z akn letak header blog korang dan juga promote blog korang...nak tak???
7) segmen akan berakhir 20/05/2011 jam 1159 malam...cepat-cepat join 


Ok..so saya nak ikut syarat nyer..

1. Untuk letak Url menarik tu saya nak letak yang nie la...PETUA TAHAN LAMA (sebab mintak satu..saya letak satu jer..)
2. Syarat nak tag kawan tu saya tak buat la..Biar follower saya baca kat dashboard..tentu dorang nak join..lagi ramai lagi bagus....
3. Nahhh...letak plak header blog saya yang comel nie kat sini...taraaaa....



Ok untuk info: 20 Mei nie tutup la segmen nie.. Meh sama-sama kita meriahkan segmen nie...



BigLuv
Qasehmansya

No comments:

Post a Comment