Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Thursday, April 21, 2011

Suprise malam JUMAAT ......

Huh... Tajuk memang macam Drama la..Drama swasta ek.. Hehehehe.... saja jer nak kongsi suprise dari my hubby.. Bukan apa tapi ice cream.. Ice cream apa? jom layan kat bawah nie...

Maghrib semalam My hubby Hilang... Kemana? balik2 dah ada ice cream kat tangan... katanyer untuk saya.. Saya belek-belek ice cream tu ice cream Nestle (agak mahal jugak Rm 15.90) Yang suprise nyer siap hias untuk isterinyer.. walawey... Macam ada apa-apa jer..hahaha



Nie la ice cream tu..
Agak Mahal tapi rasa nyer Biasa jer...



Hah... Siap ada Buah anggur lagi.. Terbaek dari Chef Hubby
Tq....


Big Luv: Qasehmansya

No comments:

Post a Comment