Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Thursday, April 21, 2011

Sapa nak Tiket Free? 4 tiket free

Huh.. rezeki saya apabila menjenguk blog sahabat saya aida awie saya dah menang tiket tu apabila member komen yang pertama.... Tapi dengan MALANG yang tak berbau saya jauh... untuk amik tiket tu... :( apa-apa pun Tq kepada AIDA AWIE..)kalau dekat tentu saya akan amik dan pergi nonton... Sangat la syok.....

So saya dengan bermurah hati nak offer kepada yang berminat...
Jom try..bukan susah pun


syarat-syaratnyer Mudah jer..


  1. KOMEN kat Entry nie sebab apa nak Tiket tu...( mudah jer)
  2. Kena Tahu Email Aida Awie(sebab syaratnyer nak amik kat pejabat NUFFNANG tu kena sebab kata kuncinyer) syarat yang nie saya akan bagi alamat emailnyer nanti apabila anda terpilih.... :)
  3. Jom follow saya...
  4. Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti SEBAB APA NAK TIKET FREE tu..
  5. Pemenang akan di beritahu selewat-lewatnyer esok.
  6. Komen2 akan ditutup pada pukul 9malam nie.. selamat memcuber
Tiket leh ambil di pejabat Nuffnang:- selewat-lewatnyer 6 Mei 2011(9.00pagi-6petang) kecuali sabtu&ahad

12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur
.

1 comment:

Aida Awie said...

huk aloh.. dah 3.14 ni.. xdok lagi ke pemenangnye pella?

Post a Comment