Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Wednesday, April 13, 2011

Segmen Untuk Blogger Baru...


1st sekali nak nak ucap tq buat adaapadgnaidadewie.blogspot.com sebab dr sahabat saya nie saya tahu ada segmen yang paling sempoi....berbaloi la join....
sangat la menarik owner nie buat segmen..sesuai la pada budak-budak yang baru nak bertatih macam saya.. Sebelim nak sertai segmen nie..saya dah Explore dulu blog http://hasrulhassan.blogspot.com so sesapa nak tahu lebih lanjut sila lah lawat alman blog yang pada saya sungguh melatop... :) sure saya follow punyer pas ni.

so bagi blogger baru yang nak bertatih mcam saya nie.. syarat2 nyer:-

Cam mana nak join? Mudah je ...
Buatlah apa2 entri, apa2 tajuk sekalipun .... tapi pastikan dalam entri itu ada link ke blog ini (hasrulhassan.blogspot.com). Nak letak header blog/entri ini dipersilakan. Tanak pun tak apa. (macam nie la pesanan dari tuan punyer blog) hehehehe....


Dan dekat bawah nie header blog hasrulhassan.blogspot.com


sudah selesai Misi saya nak join segmen untuk blogger baru yg follwernyer bawah dari 300 orang...
so sekali lagi jom terjah hasrulhassan.blogspot.com


big luv: qasehmansya

1 comment:

Ija Zambry said...

salam kenal qaseh! dari blog bangku kosong!

http://ijazambry.blogspot.com

Post a Comment