Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Wednesday, April 20, 2011

Macam best jer burger KUKUS nie...

petikan dari surat khabar Kosmo


Alamak... Macam best jer.. Nie kes cuti ari nie membelek surat khabar semalam.. BURGER KUKUS.. Wah!! yang pastinyer Burger nie kurang kalori..Nyum..Nyum...& semestinyer dagingnyer lebih baik berbanding daging burger yang digoreng...

Nak baca lebih lanjut?  baca sini


Yang pasti burger kukus kurang kalori berbanding burger2 dibawah nie...



Nyum..nyum....
kalau saya la..tak lalu nak abis yang double nie... hehehe

5 comments:

Watie Rose said...

beger kukus ?? boleh kurangkan kalori mcm tu...

Aida Awie said...

burger kukus x hanyir ker? cam pelik je bunyinye..hehehe..

QASEH MANSYA said...

ada dlm kosmo... maju jgk tgk dorang wt bisnes siap nak bukak warung yg ke3

man burger kukus lava said...

boleh try MAN BURGER KUKUS LAVA & BAKAR , di damnsara damai, dorg ade byk jns dgg

man burger kukus lava said...

boleh add dan lihat di FB= man burger kukus lava

Post a Comment