Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Friday, April 22, 2011

Kami Blogger Baru Kurang 100 Followers

Memang.. Memang tak sia-sia selalu jenguk ke Blog bangku kosong tak sia2 sokmo... kali nie ada segmen kilat.. tajuknyer Kami Blogger Baru Kurang 100 Followers.

Segmen nie sure membantu blogger baru macam saya.. Alamak Follower sikit nie..so harap2 pas nie ramai la nak Follow saya.. :P harapan tinggi mengunung nie.

Syarat-syaratnyer Mudah jer

Yang nie saya copy paste dari Blog Bangku Kosong(dah namanyer segmen KILAT) kena sepantas kilat la..

Apa perlu anda buat? Buat satu entri dengan perkara-perkara berikut:
Tajuk entri/posting: Kami Blogger Baru Kurang 100 Followers
Isi entri simple je, ceritakan mengenai siapa antara blogger pertama anda yang menjadi follower blog anda. Buat simple entri mengenai blogger tersebut dan buat link ke blognya. Anda harus tahu, bermula dari seorang followers, anda sedikit demi sedikit mendapat followers dari sehari ke sehari. Jadi entri ini khas buat followers pertama blog anda.

Boleh tak? Simple je kan?

Jangan lupa masukkan 3 wajah saya yang tak senonoh tu ... hehehe... ok bleh? Pastu link ke blog/entri ini (saya galakkan link ke blog). Dah siap, tinggalkan entri anda yang dah siap publish dalam ruangan komen di bawah ini.


Mudah tak? nak join Jom...

1st
sekali kita masukan wajah HENSEM nie


 
Yang nie wajib tau!! caya lah...


2nd:-

Antara Follower pertama saya ialah Aida awie 
Dalam Blog sahabat saya nie banyak Info-info mengenai landskap... sebab Blogger nie minat terhadap seni. Tak caya g jenguk Blog dia.. lagi satu Dia lah Blogger yang banyak ajar saya mengenai dunia Blogging ni dan yang special nyer.. saya kenal BLOG bangku kosong dari dia la....Tq MY frend...

SIAP... Pas tu kita tinggalkan Jejak kat ruangan Komen..
done




Bigluv:Qasehmansya

3 comments:

Feizal said...

eh2! ade upin laa... jom tgok ipin plak kat sini...hehe!

Koding said...

Ada kalanya kita kena rajin memfolo...
Dengan harapan akan difolo semula...
Asalkan jangan minta utk difolo semula...

QASEH MANSYA said...

i follow u

Post a Comment