Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Wednesday, April 27, 2011

Cepatnyer keluar....

Perghh..Tajuk entry nie cepat jer korang nak baca yer...Wink-wink....jangan fikir benda lain yer..~ entry nie pasal pemandu malaysia yang agak tak nyempat2 nak kuar simpang.. Huh...geram betul..selalu macam tu bertambah bengang kalau kita tengah speed..& lagi haru dia just nak pegi simpang depan tu jer... adoi..nyusahkan orang betul...

Saya nie berapa kalila kena cam nie..so hadiah yang saya hadiahkan pada pemandu macam nie = PON!!!PONNNNNNNN!!!


So pada u all jangan ler wat cam tu ok....
hati-hati dijalanraya




Qasehmansya

No comments:

Post a Comment