Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Wednesday, April 27, 2011

Bloglist Bangku Kosong Dibuka Untuk Pendaftaran!!

Oh yeah..~ Bangku kosong nie kalau wat apa-apa pun kebanyakan saya masul..Lagi senang sebab banner muker encem tu dah ada dalam ke 3-3 lappy saya..so bila ada segmen senang...amik dalam folder jer... hehehehe
Bloglist Bangku Kosong Dibuka Untuk Pendaftaran memang best sebab saya pengikut setia blog niehttp://www.hasrulhassan.blogspot.com/ (malah url blog dia dah hafal dah sebab senang nak ingat)
So sesapa nak join meh tengok Sini ler...sini.... 
Terma dan syarat seperti dibawah:

1. Pilihan Pertama:
Jika anda ada masukkan saya dalam bloglist/blogroll korang, print skrin atau captured skrin tu sebagai bukti dan buat satu post/entri apa-apa tajuk pun tak apa ... pastu tinggalkan link entri tu kat dalam komen di bawah. Selesai.

2. Pilihan Kedua:
Tak masukkan saya dalam bloglist anda tetapi nak blog anda masuk dalam bloglist saya? Caranya buat satu entri dengan masukkan badge/banner ini:

So saya pilih pilihan kedua.... walaaa......
Pastu buat entry sikit....
tapi tetap nak tunjuk bukti nie tetap dalam bloglist tau

BANGKU KOSONG

Nama jer blog nie blog Bangkukosong tapi Idea-Idea yang diTUBIK  keluarkan memang tak pernah kosong.. Sebab entry-entry kat blog nie sentiasa uptodate... Betul..nie bukan nak bodek..lagi satu Tuan tanah nie rajin wat segmen & saya dapat follower kebanyakan dari segmen2 Tuan tanah la...



 
BigLuv
Qasehmansya

4 comments:

solo molo said...

singgah dari blog Bangku Kosong...
mari join ramai-ramai !!!~

Cute MuM said...

salam kenal..
singgah dari blog bangku kosong..

hasrul hassan said...

Salam ... terima kasih .. ada 'HADIAH' buat yang join .. nantikan 'hadiah' tu yer ...

QASEH MANSYA said...

ada hadiah yang best nie....promote blog pun ok jgk..

Post a Comment