Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Monday, December 20, 2010

lost world tambun... memang syiookkk...

Sesapa yang nak relax2 kan diri bersama famili meh la dtg LOST WORLD..sgt la best...ada petting zoo..dn yang paling best binatang semua jinak2... berbaloi2 la dtg kt sini...tp bg yg nak keseronokan yg EXTRA..sini bukan tempatnyer..tempat yg sesuai g la GENTING HIGHLANDS...kadar bayaran masuk untuk dewasa Rm38..tp kalau online jimat Rm 4(rm34 jerrr)


ooo..my baby tak sabar2 nak mandi... kalau dtg dgn anak2 atau famili mmg la sesuai... puas hati la jgk..sbb sebelum ni g gambang tak seseronok yang ini.... love Tambun Lost world.. ;P




memang best bila dpt masuk RUMAH BURUNG ni.... jinak2..siap ada jual makanan burung lagi..rm1.. ok la tu... mmg jinak..siap naik atas kepala kita lagi..nasin tak 'eyak' atas kepala jer..heheheh


tengok...qaseh pun berani la.... tp time kat sangkar ular sawa dia punyer la takut... mama tak takut tp geli jer....yang gambar kat atas ni tak ingat lak binatang apa ni..luper.. tp muker selambar jer..hehehehe


qaseh walau pun letih tetap nak pose...sweet..hehehehe

2 comments:

Aida Awie said...

bestnyer...aku xg lagi lost tambun..

Watie Rose said...

memang nak kena pegi gak lost world tuh...hehe

Post a Comment