Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Sunday, December 26, 2010

baju..legging berjenama yg murah.. dpt calling dah ni..

baru dapat msg dr tauke kedai kata byk baju baru sampai...legging untuk anak2..saya nak pegi dah..hehehe but hubby kata tunggu lepas asar..sangat best..nampaknyer azam tahun baru tak boleh buat lagi..tunggu awl tahun la.. bukan apa shopping kat sini mmg murah2...jenama..baby gap..renoma and anakku.. yang best legging hanya harga rm8(murah sgt...) tp untuk pengetahuan semua kedai ni jual murah sbb reject..tp reject sikit jer... kadang2 tak nampak pun (hanya pada tag jenama jer)
nanti saya upload legging and baju2 yang cantik...yang kat atas ni rm 8 jer..dlu saya beli...puas hati kan..

yang kat atas ni harga rm36..tp percaya tak kat kedai tu harga sepasang rm 25 jer(kurang lagi kot..)-gambar yg diatas ni saya copy dr laman web..sama jer yg jual kat kedai tu...

1 comment:

Watie Rose said...

wah..comelnyer baju2 tuh tp kita dah takder anak kecik...hehehe

Post a Comment