Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Thursday, April 4, 2013

Sayang Qaseh!! Sayang Mr.Hubby... Xoxo

Di dalam kehidupan rumahtangga, suami adalah tingkatan ketiga mulia setelah Allah dan rasul. Mengapa suami diletakkan ditempat yang begitu mulia ?. Jika dikaji dari sudut lahiriah sekalipun, seseorang yang bergelar "lelaki" itu memang mempunyai tanggungjawab yang berat dan besar. Selain menanggung nafkah, lelaki yang bergelar suami ini adalah jambatan untuk isteri mendapatkan redho Allah. Tanggungjawab sebagai ayah yang telah mendidik anak-anak sejak dari alam bayi hingga dewasa, semuanya tertanggung diatas bahu lelaki yang bergelar ayah dan suami itu. Suamilah yang terus menerus menanggung beban sehingga lahirnya zuriat bakal penyambung warisannya.

 

opssss tajuk sayang qaseh tetiba buat luahan macam sayang suami plak over tau... yer la sayang suami n my qaseh la..x da suami x da la qaseh.. and baby dalam perut..opssss..
 
 
i'm pregnat!! syukur alhamdullilah... dah 2month dah..syukur..sangat la menanti kehadiran cahayamata kali nie.. memang plan n berusaha .:P alhamdullilah Allah makbulkan doa saya...
doakan semoga baby dalam perut sihat dan sempurna kejadiannya... amin..qaseh la yang paling suka dengar berita nie..banyak sangat pantang larang bagi kat mama.. oh my....
 
-mama x boleh jalan laju..
-mama jangan minum air panas
-mama kena tutup perut... bla..bla.. bla....siap dah nak bagi nama adik nama isabella... adoiyaiii aritu sofia..now isabella..bertuah la anak mama...

 

skang kena jaga pemakanan..setiap langkah pun kena jaga...

Wajah nie la sentiasa meruntun hati mama... x dapat dibayangkan dengan kata2 yang mama sayang dan cintakan qaseh.....
sempurna ciptaan Allah yang satu ni pada saya...

2hati yang sentiasa menjadi milik saya..
syukur dengan anugerah Allah..
makin hari makin sayang makin cinta....
 
qasehmansya: Mr.Hubby makin rajin beli susu kat wife dia..tq melayan isteri yang cute miut yg bakal bolat sekejap ni.. nanti nak test larat x angkat sayang lagi....
qaseh yang makin pandai ambil hati mama... Ya Allah makin petah berkata2.. sejuk perut mama.. moga adik qashe pun macam qaseh.. nak mata.. raut pipi n bibir macam kakak dia jugak.... :)

No comments:

Post a Comment