Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Sunday, August 26, 2012

Raya 2012


Pakatan adik beradik taun nie..akan berkumpul raya pertama di Perak..Plan baik ini dijalankan agar we all akan berkampung lama at Tapah..hehehehe... akal baik punyer...
so Raya pertama di rumah MIL...so abis solat raya..lepaking wif famili at losong.. kami 3 beranak merentas lautan samudera jalan raya.. 5jam... tanpa jem yg teruk..:P

so sampai jer Cameron.. no mood nak singgah2.. hati ku sudah di perak..Mee tomato..lomang...rendang dah penuh dalam otak... best ooo.. selamat mendarat dekat pukul 6petang...
Apa lagi..paluan kompang menyambut kedatangan kami dari jauh..:P
Tengok muke ayahanda n bonda... :) ayahanda pakai baju melayu yang anakanda pos dari jauh...

Adik Sarijua pun udah ada..nyibuk makan mee kali ke 3 agaknyer... sibuk tul... Memang best..x sempat nak snap.. laki bini dah lapor...makan2 sambil bergosip... banyak cerita..adikku babat@haiqal pun kuat bergosip...hahahaha layankan jer.....

Tema color ijau tahun nie..
Hijau lumut oke..Tensi gan qaseh yg tak mau bergambar.. lari sana sini... so mama yg nak control ayu ni malas nak kejar sana sini....
nanti kena g studio untuk bergambar..
 




Yang nie 2nd raya.. nak g berjalan ni.... so tema biru.. wif sarijua.... and bona.... sepesen tak muker kitaorang... yang tudung purple tu manyak kayo punye olang...duit kepuk2 ooooo....


Lagi... gambar kenangan.. adam pun nak tumpang berpose....


yang nie sangat sepesel... datin saripah..:P
My mum..maintain u... cucu dah 4 weh....





Dengan Mr.suami.. Biru..Qaseh mana?
Hilang lagi... tension lagi mama...
 

Onthe way nak g kampung- Chenderiang...
 
mak sedara n cousin buat mee kari.. memang terbaek la...
tq enda n k.pah... sodap....

Qasehmansya: tahun nie tak tangkap gambar beramai-ramai... raya ke 3 ayahanda tercinta masuk wad..we all berkampung at hospital... nanti sambung entry lagi....

No comments:

Post a Comment