Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Saturday, March 17, 2012

Rambang Mata at NILAI

Memang dah pasang niat hendak ke NILAI bulan 3 nie untuk menempah langsir... Saja tempah awal coz nanti masuk umah semua dah ada... ni kalau tak tempah takut tak berlangsir la umah..:)
Tq so munch pada adindaku memberi tumpang rumah..hehehe...Kalau tak payan jugak dari KL.. nie dah bermaustatin di Salak Tinggi dulu...

Wah...masuk jer NILAI 3... Mulut nie pot..pot pet pet.. bising..hahaha teruja la.. 1st time dtg sini.. dlu masa belajar kat Johor..tak Henggin nak datang sini..:P
yer la dlu mana ada umah... skang nie baru la nak berjalan tempat Mokcik2 nie..


cari langsir.. kedai yang ke 3 terus stop..sbb Qaseh dah mula panas badan... so amik insentif terus pilih n bagi ukuran...

Nice... kain2 byk pilihan cumer sediakan duit jer... budget untu 1 rumah lebih kurang rm 1500++ jugek la... masih tak over budget.. Upah sekeping Rm 5 kat sini..sejam boleh siap...

saya pilih kain murah-murah jer.. :P untuk Ruang Utama jer amik kain semeter Rm 20.. yang lain semua semeter rm9.. oker dah tu..kang over budget suda pening kepala...


Tauke tu kata pukul 4 boleh datang amik..so amik persetujuan g cari karper..

BARYALI CARPET...

Hambik ko..teruja sebab cantik(bukan murah) amik 2..huhuhu 2+2= 4keping.. adoi...

Pening pala Mat pakistan tu.. penat bertengkar nak dapat murah!!

Nie kedai yang ke 3.. setelah bertekak tekak..hahahahaha.... My mum pun amik 2 keping.....



Yang ni made from turki.. Rm 960 untuk 2 keping.... Murah berbanding kedai lain la....


Hasil dari nilai.... penuh kereta ooo..tak caya layan gambo kat bawah nie.....

sian My dotter...sempittttt..:)



Oke.. yang dua kat atas nie warna Maroon... yang nie murah sikit.. 2 keping Rm400.... penant bertengkar dah weiii..letih..


Yang nie pun My peberet

Hitam + Merah pilihan hati
Yang 4 di atas nie my peberet choice..hahaha 2 keping rm 960++... kira oke jugak sebab tebal karpet nie... letih sangat so amik jer la... yang itam tu kena la dengan tema kita orang red+black....


Corak yang dipilih semua abstrak... macam sample kat atas nie tak minat la.. i dont like ada bunga-bunga... suker design yang abstrak... so sangat puas hati.. Next trip yer..bulan 5.... another karpet..huhuhu Pn sarijua..sila beri tumpang umah sekali lagi..:P



P/s: Masuk Umah tak tau bila tapi excited lebih la kita orang laki bini... :)

No comments:

Post a Comment