Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Tuesday, March 20, 2012

Kuantan part 2- grand continental kuantan

Bilik di tingkat 9
selesa...

Untuk Malam ke 2 di Kuantan saya check out from SeriMalaysia.. & Check in kt Hotel Grand Continental.. Selesa.. harga yang sama dengan S.malaysia.. But lagi happening kat sini...

So bilik kitaorg view nyer pool... best la..petang tu Mr.Hubby ajak terjun lagi.. kali nie happening lagi sbb my famili pun ada... dorang pun cek in at hotel yang sama


 

Papa N Qaseh... Bestnyerrr

Breakfast pun sedap2 kat sini.. beza bangat la masa hotel semalam... Huh nyesal tak sudah lagi


 Nak jugak interframe Tuan Tanah nie,,:P
Check out.. nak posing jugak.. tg pada my brother tolong snap gambo ni.. kalau tunggu Mr.hubby... tension nak nak snap gambo ni.. senget la... gelap la... atoiiii...


No comments:

Post a Comment