Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Friday, February 24, 2012

Akhirnyerrr...Samsung Galaxy Tab 7Plus

Nak beli pikir 7 n 8 kali... bukan ape..hati nie suker sgt beli yg bukan2..masa nak tu bukan main lagi... adoi.... ingat dulu masa beli nak NIKON 3000D dulu...hati mcm ni jugak bila dah dapat tersadai dalam bilik....mcm tu jugak masa nak sangat laptop acer pink one happy tu.... Tapi skang still guna jugak....but tu la.....haisshhhh nak menyimpan but ada jugak membazir...

so baru2 nie bila dapat tahu abah ada samsung galaxy tab.... hati nie pun nak satu...survey harga... rm1699++... ruper2nyer ipad2 lagi murah... ipad2 baru Rm 1499++ but kalau beli tak boleh calling2.....huhuhu.... galaxy tab nie boleh calling2.... so amik berkat izin suami...dia kata beli la..( huhuhu memang suh beli sebab tak mintak die beli...) melayang la duit sikit..... hati oh hati...

But memang superB la android...terbaik dari ladang n lautan dalam... dulu saya pengguna setia NOKIA..but ruper2 Samsung lagi ok n best...i like....


Akhirnyer... Mmmm.. pas beli agak2 ada rasa nyesal la kot...huhuhu....

Of Couze wallpaper gambar Qaseh....

Angry birds sampai lebam la.....

Tengok jari qaseh nak melastik angry bird...hahahaha


Muker frust lastik tak kena...hahahaha lawak la anak mama nie...
be good gurl darling


Love u dear...

Qasehmansya
Big Luv N Hug

No comments:

Post a Comment