Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Wednesday, January 18, 2012

masa kecik-kecik... sama tak kiter perangai kita?

 Baca artikel nie tadi kat gila kentangnyer facebook... 
Agak lucu jugak yer....agak2 korang wat jugak tak macam nie.....
Adakah semasa kecil dahulu anda pernah buat perkara-perkara berikut?

1. Buka kipas meja, cakap depan kipas sebab hendak dengar suara bertukar.
2. Naik kereta, tengok bulan & ingat bulan ikut kita.
3. Naik basikal, boleh lepas tangan dari 'handle', rasa hebat.
4. Masa sekolah, ada orang bagi milo percuma, lepas ambil sekali, menyamar menjadi orang lain, beratur ambil air lagi.
5. Lukis burung guna huruf M
6. Lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit.
7. Masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ini --> ♥
8. Tutup peti ais dengan perlahan, sebab hendak tengok bila lampu peti ais padam
9. Kalau tidak siap kerja sekolah sengaja tinggalkan buku latihan di rumah
kesimpulannyer... no 1,2,5,6,7,8 memang pernah buat...hahahaha...lucu betul la...... 
But nak bandingkan dengan My Qaseh masa kecik..
1. selalu jugak cakap naper bulan ikut kiter nie mama...
2.setiap kali g pasar raya tentu teringat iklan yang dia tengok..
3.suker ikut iklan kat tb...
4.buat muker kesian bila apa yang dia nak tak dapat...siap ugut-ugut lagi...
5. sentiasa ingat cerita kartun tu 24jam ada kat tb...nasib skang nie ada astro...24jam kartun...
6.Tiap kali 'ter kentut' sure ingat nak g buang air besar...hahahaha
 qasehmansya

1 comment:

Bobo said...

haha mcm mana lah dorg bole terfikir nk buat benda ni...mmg ramai yg buat benda sama masa kcik hehe

Post a Comment