Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Monday, January 2, 2012

buka sekolah cikgu pun mau baju n kasut baru!!!

Ingat budak2 jer ker mau kasut n baju baru? cikgu pun macam tu jugak.. ingat cikgu syafiella jer cam tu...roper-ropernyer... masa g kasut tadi... ramai jgk cikgu2 disana membeli saat2 akhir... sampai kasut yang berkenan pun tak da saiz... :(

Saje jer..nak bagi mood g kerja kena la baju baru... bukan cikgu perempuan jer tau.. My Hubby pun apa kurangnyer 2helai baju baru telah dibeli... :) tu namanyer semangat nak mengajar....:P

rasanyer cuti sekolah nie berapa kali la g KB... minggu nie jer 2 kali.. Al kisah hari tu pergi tak nyopping mana... so hati nie balik Jerteh teringat-teringat kasut..:) ingat saya seorang rupernyer.. My Hubby pun sama.. hahahaha...kantoi bila dia cakap dia dah berkenan gan baju hijau dari Orlando... :P


 Baju hijau Mr Hubby....


 Berkenan jenama lain...tapi tak da saiz..so sambar yg 'carlo rino' Oren... :)

 My idaman hati ~ Vincci~
yang nie nampak jer terus rembat..:)


 kain ni My UMMI bagi.. so tadi siap tempah... nak amik berkat so esok 1st day cikgu mau pakai....siap di iron sudah...

 Yang nie ready made... cepat dan murah

 cotton ready made....

and yang bawah nie alatan cikgu la.... macam budak2 mau gi sekolah... luqiud paper... pen...pensil..segala bagai la... beli kat MYdin Mall... :)


My faber castle.. sangat terbaek bila mengunakannyer..sangat berbaloi walau pun mahal sikit...




Mode: agak bersemangat sikit...chaiyok2 na ke sekolah

No comments:

Post a Comment