Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Wednesday, July 27, 2011

Cerita Ceritu ....Apakah?? Adakah?? ScandalKah?,,,,Fahmi@Apek.. Oh Tidak...

Zasss... petang nie belek2 fb tengok gosip nie... Oh penjaga gol termasyhur Negara nie dah ada gosip.. Taraaaa.... meh baca....saya pun baca dari satu blog lain.... :(


Benar atau tidak wanita di bawan benar-benar mempunyai hubungan dengan Khairul Fahmi tidak dapat disahkan. Ini adalah info daripada sumber-sumber yang dimaklumkan di atas. Berdasarkan luahan Facebook Jejari Runcing di bawah, nampak memang benar hubungan mereka berdua ada isu tersendiri.




Nak baca lagi

 BigLuv
Qasehmansya

21 comments:

ainaa said...

hehe. baru bace pasal nie kat blog lain tadi. hoy issue ! kehkeh

QASEH MANSYA said...

tu la:) tq datang kt sini

QASEH MANSYA said...

awesome... dah 90 org blogwalking kat sini dalam masa yang sama

Bui Junaidi said...

bui dtg singgah baca pasal gosip ni..

abadi said...

maaflah nk tegur... saya pun bukan sempurna&baik sgt, cuma bg sy ni semua pengajaran lah unt semua... saya bersimpati dgn tunang apek, bg saya ini dugaan dlm pertunangan... apek pula bg sy, dia masih tak mampu nk harungi dugaan mcm ni, bila nama dh naik, duit dh ada, semua berubah... itulah dugaan Tuhan unt hambaNya, terpulang pd diri masing2 samada hanyut dlm permainan dunia ataupun tidak... cuma ini semua pengajaran, sekiranya bertunang, seelok-eloknya tak perlu sgt lah nk dihebohkan, ni sampai siap ada gambar rapat2, amik gambar bersentuhan, siap tunjuk cincin couple sambil berpegangan tangan... ni semua iktibar unt semua, bercintalah mengikut hukum syarak, biar setinggi mana pun diri kita, namun Allah sentiasa memerhati, Dia mengurniakan kasih sayang, namun Dia juga mampu menariknya semula.. Hargailah selagi ada,biarlah hbgn itu dipandang daif&tidak riak dipandang, namun biarlah menjadi dengan izin Allah dan akhirnya sah di sisi Tuhan...

Anonymous said...

xbaik canang cite orang semata2 nak ramai orang usya blog..

QASEH MANSYA said...

Anonymous: Cerita nie bukan canang... nie dr sumber yg lain.. saya tak kata apa2..kalau awk tak nak baca jangan baca.... tu sahaja.. tq... kan lagi elok kalau awak letak nama sebenar..baru senang saya nak balas balik kenyataan awk.. terima kasih..

QASEH MANSYA said...

abadi: tq... thanks sebab dtg sini... betul kata awk..ada benarnyer

Anonymous said...

fuck u all bitch...with this shitt

QASEH MANSYA said...

Anonymous: marah nampak..apa kes ek.... :(
pelik jgk nie...

Haida said...

apa hal ni entri cnp pun ada yang sampai tersentap jugak ke....tak paham betoi

QASEH MANSYA said...

haida: Ntah...apa kes tak tau....tak berhemah...
blogger la secara sihat

dewqra chacqk said...

bia je kakak ,
mybe pompuan uh kot ang saon kakak nhe , buad donno je k .
bia lah owang nak ate pe ,
yangpenting kiera sokong gosip nhe ^^

Anonymous said...

sebelum mengaibkan orang lain...usul periksa dulu..ntah2 citer yg diada-adakan...hmmmmmmm

Anonymous said...

4 me its nt good la nk bt cite mcmni.. cbe awk brada kt tmpat tnang dye.. ape awk rase... its normal la pmen bola nk tgkap gmba ngn pminat.. adooyaiii...

Anonymous said...

Betui betui

Anonymous said...

Mcm mana ye nak letak nama?sy xpandaila qaseh

Anonymous said...

Anonymous: ler... cecuber baca apa tunang dia tulis kat FB tu... apa salah owner blog pulak.. owner blog tak kata apa2 pun..yg uall komen bukan2 apa hal..
pelik2...
kes ni jd bila tunang dia post status kt FB
satu lagi tgk OWNER blog tulis siap ada tanda soal lagi...
persoalan...

QASEH MANSYA said...

Tepuk dada tanya diri sendiri.. kalau isu nie tak betul pun bagus....
Tajuk entry pun tak paham nak baca....

reenapple said...

actually dedua salah... si perempuan pom salah... si lelaki pom salah...
tapi betol ker??? or it's just a stupid gossip???
ari tue jugak aku de mimpi si Apek sorang3 tanpa ditemani tunang dia... rupa-rupanya putus tunang?? aih betol ka???
papepom.. harap kembali bersatu...
susah jugak jadik orang famous nie... heee

anies said...

biasa lh tu kak. mungkin anonymous tuh punye gmbar kot kat atas tuh. itu yg die marah sgt. :)

Post a Comment