Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Saturday, July 30, 2011

Nak tindik telinga tapi pipi berdarah:(

Geramnyer....kesian kat my little princess.. Patut lepas kenatembak telinga tu dia nangis(tersedu-sedu) ruper2 terkepit pipi dia... huh...tapi nak marah tukang tindik tu tak sampai hati.. so senyapjer la


tgk..pipi yang berdarah
sian sangat...sakit woooo


biru & bgkak. :(


Nasib sblah  kanan ni ok... sorry sayang...
Mama sayang anak mama..




Opsss.. jumaat lps kat Giant aa wat sale pamper... apa lagi saya n my hubby shopping sakat 'HUGGIes.. Slalu harga memang mahal... Rm 52 lebih..so skang masa sale rm27 jr...apa lagi borong sakan... 6bungkus borong....



penuh troli ooooo


bigLuv
qaseh mansya


1 comment:

S-N-B said...

huh.. kalau saya mmg hangen btul la kalau jadi cam ni. apsal tak tgk betul2 dulu.. sorry emo lak.

nway nak buat jemputan:
giveaway baru dilancarkan. jemput join untuk dapatkan cloth diaper free di: http://nurbaiya.blogspot.com/2011/08/aku-buat-giveaway-nihmai-la-join-ramai.html

:)

Post a Comment