Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Saturday, July 2, 2011

Komen Ustazah Bahyah mengenai program ' Manisnyer Kurma Ini'

Salam.... Pagi nie holiday... :) SUNDAY~ Ho yeah! It's HOLIDAY again ♥ best gila la pagi-pagi Sunday dapat cuti... dapat belek surat khabar lama2.... sambil2 belek ada la baca Komen utazah Bahyah dalam paper yang dia tak marah langsung Gurauan yang dibuat oleh JEP dari Kumpulan SEPAH....
Jom baca komen Ustazah kat Facebook plak....







BigLuv
Qasehmansya

5 comments:

JaRyiE jEmArYiE kOo said...

die bersifat terbuke... =) follow cnie..

yad'z said...

ade pro and contra nya lawak sepah tu.. kita pon jangan lah cepat melatah... =)

tapi, cara ustazah tu terima,, nice.. macam tu lah cara orang yang beragama. bukan cepet marah dan melenting.. =)

nia.myra said...

nama pown lawak tempatan,,,bkn nya nak menghina agama,,,sepah x buat slah apa pown,,,hanya watak ja,,,x dak unsur2 agama sgt yg diambil,,,,bw smbil follow :)

QASEH MANSYA said...

yap...betul2....
lagi pun dia tak sebut pun nama empunya diri...

trigyy said...

waoo. mmg nice ustazah..

Post a Comment