Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Monday, July 25, 2011

Dinner yang syok di EQUATORIAL



Equatorial Cameron Highlands Cameron Highlands - Restoran

Tiap kali pegi Cameron..pasti try makan dekat Coffee shop di Equatorial...
Memang berbaloi dengan harga Rm45 Seorang
banyak gila pilihan makanan.. selalunyer saya gan hubby takkan sentuh semua makanan....kenyang dow..
tak lalu....kadang2 nak jadi kisah siap kita orang lawan suap menyuap nak kasi abis...

So 19hb november tu ..we all plan lagi mau dinner situ..sebab masakan 'Lamb' dia sangat sedap..
teringat2... so kol 8-9pm tu we all duduk sejam sampai kenyang..walaupun banyak benda tak sentuh sebab kekeyangan...nanti sesapa nak try boleh walk in kat Hotel Equatorial..

 Ini Ruper Hotel tu..

 Pukul 8pm start dinner...
lapar dah anak mama ek...







Dessert untuk Qaseh...

Qaseh boleh makan 5 slice kek tau

menu saya yang pertama...
Muak sikit kuah dia...

tat laici yang sedap

Qaseh again....





candid..candid.... Papa round table...
qaseh punyer tangan semua mau usik

siap jeling2 lagi..hahahahaha

tanpa nasi..saya ratah Ikan... kentang..and kambing








Cake..banyak gila
abis diet ooo

lamb.... oooo memang sedap yg nie... nasib malam nie ada lamb lagi


Puding strawbery..


Exterior Equatorial Cameron Highlands

Equatorial... Bila la lagi mau datang sini..:)
Bulan 12 nanti oke...


BigLuv
Qasehmansya

2 comments:

bella luna said...

wah makan buffet sukanya.. bella suka makan buffet bole makan banyak2.. amik la banyak mana.. org x marah.. weee

QASEH MANSYA said...

hahaha...betul2...sedap2 kan bella

Post a Comment