Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Tuesday, June 21, 2011

Detik-detik pertemuan Qaseh & Papa..:)


Qaseh memang budak yang cerdik.. Selama papa tak da seminggu bila mama tanya mana papa;~ dia akan jawab 'papa keje kat sekolah lama-lama tapi wat kat hotel'.. sweetnyer bila bibir comel tu potpet..potpet (jawap dengan air mata bergenang pulak tu..memang sadis)

So dah seminggu tu we all nak g amik my hubby la..selepas Qaseh demam teruk..sian... dalam kete memang nampak sangat tak sabar-sabar.. Baik giler dlm kereta..(maybe badan pun tak sihat..) trip amik masa 1jam setengah jugak) 

Sampai jer SUTRA beach Resort we all tunggu papa kat pool... Qaseh yang tak larat jalan tetibe jadi sihat... Tak sabar nak jumper papa..
Jom tengok gambo candid nie..sweet bangat




Dari jauh dah nampak papa( qaseh masih tercari-cari lagi)
Mana mama papa nie?




Sangat sedih tengok Qaseh yang memang tak larat nak jalan berlari dapatkan papa
Awesome!!Qaseh.....berlari laju..seakan-akan luper dia tu tengah sakit.

Oh.. hebat betul rindu kat papa..
Ikut hati mama nak lari jugak..hehehehe

Yes..makin hampir....

:) sweet sangat...rindu!!

Apa yang papa n Qaseh borak tu..
Sayang papa!!!

Bigluv
Qasehmansya

No comments:

Post a Comment