Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Thursday, June 9, 2011

Cameron yang jem teruk!!



5 Jun 2011.. Huh.. nak balik dari perak ke Jerteh... Jem yang teruk di Cameron Highlands... Sesak nafas la kalau macam nie... Apa lagi jem dari area Tanah Rata - Equatorial...Memang sesak beb.. Masa 26hb ari tu tak sesak macam nie.... Nie akibat ramai yang park kereta kat area Kea farm tu la...

Sambil2 layan jem(tak sabar nak makan jagung bakar sebenarnyer) posing dan Qaseh dalam kete..Hehehe
Qaseh dah la Muntah teruk masa naik Cameron...
Sedangkan baru 10km naik Gunung...



lawan muncung....

Cheseeeeeeeeee... :)

I love u QASEH

Nampak tak kete berduyun-duyun kat belakang tu...
Lemah den....


Nie tengah drive sempat posing lagi..
sebab kete asyik stop2 sebab jem teruk...

Air kelapa laut yang best
Kalau korang g Cameron g la beli. Rm2 segelas
Manis sangat!

Harus la beli jagung bakar okey...
Wajib setiap kali naik sini..
Rm2.50 setongkol
Memang best sebab panas2....





baru jer tido sini... Rasa mau tido lagi...
Next time ok


Qaseh yang penat..
Mama mau beli sayur untuk nenek kat Kg la...

sory bie..
kena dukung Qaseh yg 17kg tu...

 sebab kan jem..kita orang park jauh jugak..
berjalan dalam kesejukan...





Gambar kat bawah nie posing kat kampung
sebelum balik ke JERTEH



Alamak..mama tak sedia la... :P




BigLuv
Qasehmansya

No comments:

Post a Comment