Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Thursday, May 12, 2011

Home made MCFlurry~ Mc Donald...


Wah...cuasa panas nie memang best la pekena ais cream kat McD.. Tapi malangnyer area Jerteh nie jauh bebeno gan McD(sejam perjalanan) Sebabkan rasa teringgin sangat kita wat MC Flurry sendiri la.....
Nak guna Oreo,kacang atau coklat m&m?






yang nie wif Oreo

Oreo


yang  nie Wif m&m


nak wat dia senang jer...Kali nie nak try wif coklat m&m

Bahan-bahan

-ice cream vanilla( wall)
-coklat m&m
-susu segar sikit

Semua bahan tu kita blenderkan....
Nyum-nyum...


Coklat m&m
Hancurkan ok @blend...

M&M
lagi banyak lagi sedap...


Nyum..Nyum.. Ready to eat...


Siap... sangat syok....


BigLuv
Qasehmansya

2 comments:

watie said...

yeay nak buat nanti...

Aida Awie said...

yg xtahan tu, siap ade shawl lagik.. sejuk makan mc flurry, leh bungkus diri plak dpn tv.. haih! balik ni kena beli eskrem wall fruit salad le.. lame dah ngidam nih..

Post a Comment